Wat klanten

over ons zeggen

Wij kiezen voor een persoonlijke en kernachtige aanpak. Het individu staat centraal, in relatie tot het team en de organisatiedoelstellingen.
Uitgaand van ieders kwaliteiten stimuleren wij mensen aan het werk te gaan met persoonlijke uitdagingen en die van het team en de organisatie. Het uitgangspunt hierbij is, vanuit een goede voedingsbodem, persoonlijke en zakelijke groei te realiseren. Om eigen gedrag te kunnen veranderen dienen mensen naast motivatie ook over handvatten te beschikken.
Wij veranderen mensen niet, wij geven hen het gereedschap om dat zelf te doen. En collega’s daarbij te ondersteunen! Daardoor krijgen veranderingen een structureel karakter en dat is ons doel. Een aanpak die werkt, gezien de positieve feedback die wij ontvangen van onze klanten.

Referenties

Veel bedrijven en organisaties kennen de trainers van KLERKX inmiddels
als betrouwbare partners op het gebied van training en coaching.
“Met zijn gave en door middel van het jongleren met diverse modellen, tools, communicatieve methodes en strategische inzichten weet hij telkens weer onze mensen te triggeren en te inspireren tot de juiste inzichten en daardoor het functioneren te optimaliseren.”

George Jansen, Directeur 0900 Bavaria

“Door de fijne coachingsgesprekken met Eugène heb ik eens goed naar mezelf gekeken. Eugène liet mij in de spiegel kijken en door middel van verschillende methodes heeft hij laten zien hoe ik bepaalde gewoonten en gedachten kan leren ombuigen.”

Nathalie van Nassau, Internationaal Breda

“De samenwerking met Eugène wordt door mij als prettig ervaren. Eugène past als persoon binnen de cultuur van Anteagroup. Hij voelt prima aan waar onze medewerkers behoefte aan hebben in de trajecten die in samenwerking met KLERKX training & coaching worden opgestart. Voor de medewerkers voelt dit vertrouwd, wat leidt tot het gewenste resultaat. “

Kees van Berkel, Anteagroep

“We zien, na de week in Turkije, de effecten dagelijks terug in alles wat we doen: meer meetings, meer zinvolle meetings, meer openheid en geestdrift. Er wordt hard en structureel gewerkt aan de implementatie en al zijn er genoeg valkuilen en is de werkdruk hoog, je weet nu wel dat we vooruitgaan.”

Irma MacGillavry-van der Aalst, Manager Operations Screen Consultants

“Eugène is in absolute zin een toptrainer”.

George Jansen, Directeur en oprichter van 0900 Bavaria

Wilt u graag kennismaken?

Wij gaan voor tevreden klanten.

KLERKX training, coaching & advies is gericht op een effectieve implementatie en een optimaal rendement voor uw organisatie.
h

Intakegesprek

Training of coaching

Evaluatie en feedback

Tevreden klanten

Referenties

“De gemeente Gorinchem wil dat alle medewerkers zich de organisatievisie voor hun specifieke werksituatie zo goed mogelijk eigen maken. KLERKX training & coaching heeft hiervoor samen met ons verschillende op maat gesneden workshops ontwikkeld. KLERKX brengt hiervoor expertise in en staat open voor suggesties en kritieken om vervolgens workshops te ontwikkelen en te verzorgen. De workshops sluiten hierdoor zo goed mogelijk aan bij de organisatievisie en het werk van de medewerkers. Op basis van ervaringen en signalen tijdens dit traject kijkt KLERKX continue of de workshops nog kunnen worden bijgesteld om deze zo effectief mogelijk te laten zijn. KLERKX is een goede partner om samen een dergelijk traject op te bouwen en uit te voeren.”

Simon de Leeuw, Directeur Gemeente Gorinchem

“Vanuit de Vrijwilligersacademie Breda en Breda Actief werken we al enige jaren samen met Eugène en Sonja Klerkx. Zij verzorgen regelmatig cursussen, trainingen en workshops voor vrijwilligers en beroepskrachten over onderwerpen als coaching, leiding geven, samenwerken, positief begeleiden van kinderen en jongeren en persoonlijk leiderschap. Ze beschikken over een brede kennis en kunde en hebben uitstekende programma’s en vaardigheden om deze kennis over te brengen aan de groepen waar zij mee werken. Dit blijkt ook uit de evaluaties van de deelnemers die Eugène en Sonja altijd zeer positief waarderen. Voor ons dus zeker een reden om hen te blijven inzetten voor de Vrijwilligersacademie Breda en Breda Actief!”

Dion Sillen, Adviseur Vrijwillige inzet & Sport en Bewegen Breda Actief

“Terugkijkend op de communicatie- en teamtraining die ik ooit gevolgd heb bij KLERKX training, coaching & advies ben ik zeer tevreden. Communicatie en samenwerken zijn voor iedereen belangrijk. Ik persoonlijk heb mijn teams veel beter leren kennen en kan nu beter inspelen op de onderlinge verhoudingen. Dit zal de communicatie ten goede komen en daar kan ik in de dagelijkse praktijk mijn voordeel mee doen.  Zo’n training is nuttig voor iedereen.

Ron Schuurman, Directeur Electrolux Professional

“Wij als VRLN, hebben Klerkx ingehuurd voor coaching en training van de groep medewerkers en postcommandanten op de schaalniveaus 8 t/m 11. Hierbij ging het om het trainen in vergadertechnieken, feedback geven, communicatie in brede zin, samenwerken en empathie ontwikkeling. De trainingen waren intensief en kregen een hoog scoringscijfer van de deelnemers. De trainingen werden afgestemd op de doelgroep en hadden een interactief karakter.”

Paul van Mullecom, Commandant Veiligheid Regio Limburg Noord

“Goede samenwerking op een afdeling is niet altijd vanzelfsprekend. Dat merkten wij op de afdeling ICT van Bouwbedrijf Heijmans IBC ook. In korte tijd kwamen er veel nieuwe mensen bij. Het werd al snel duidelijk dat er actie moest worden ondernomen om de circa negentig medewerkers op één lijn te krijgen. Wij kozen voor een opleidingstraject via Klerkx. Voordat we begonnen werd eerst in kaart gebracht waar we stonden als afdeling. In de training is vervolgens aandacht besteed aan een stukje bewustwording, het enthousiasmeren van het team en het aanleren van vaardigheden. De gewenste effecten werden al heel snel zichtbaar in de praktijk.

Jan Jochems, Hoofd afdeling ICT Heijmans IBC

“In de periode van 2002 tot en met 2014 heb ik, en medewerkers, regelmatig deelgenomen aan trainingen en coaching van KLERKX training, coaching & advies. Deze waren boven verwachting. Ik ontdekte m’n sterke en minder sterke kanten en werd daar ook op aangesproken. Ik deed niet alleen veel kennis op, maar kreeg ook de nodige handvatten aangereikt waarmee ik in de praktijk aan de slag kan. Ik heb de cursusdagen als zeer positief ervaren en weet zeker dat dit z’n weerslag zal hebben op mijn afdeling. Deze training zou in ieder geval ook zinvol zijn voor de rest van mijn club. ”

Toon Geurts, Voorzitter ondernemersraad, hoofd financiële administratie gemeente Venlo

Onze klanten

Accountantskantoor Flanq – ADL Automaterialen- Afrika Museum – Amersfoortse Verzekeringen – Antea Group (Oranjewoud) – APM Terminal – ArboNed -Arcadis – Atrium Makelaardij – Carpetland -CZ Groep – De Grote Rivieren (GGZ) – De Hypotheker – DeXonIT -DZB Leiden -Electrolux Professional – FietsNED – Finenzo – Gemeente Breda – Gemeente Gilze en Rijen – Gemeente Gorinchem – Gemeente Nederweert – Gemeente Oisterwijk – Gemeente Oosterhout -Gemeente Rhenen – Gemeente Drechtsteden – Gemeente Venlo-Gemeente Venray-Gemeente Zederik – GGD ZHZ -Haagse Hogeschool – Heijmans IB – Inter Access – KSH Scholengemeenschap Hoofddorp – Martens beton, prefab en kunststoffen – NVS Verzekeringen – PontMeyer – Prestige taxicentrale – Prolux horeca – Regiobank – Schretlen & Co -Screen Consultants – SWZ – ODV-Maritiem – Tilburg University (UVT) – TU Delft –  Sociale Verzekeringsbank (SVB Academy) – Universitair Medisch Centrum (UMC) – Veiligheidsregio Limburg-Noord Zuid – Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond -WaardLanden – Wakkermans Audio – Video – ZLTO

U kunt te allen tijde en bij werkelijk alle klanten om referenties vragen!

Laten we samen iets fantastisch realiseren!

E-mail

Email: info@klerkx-training.nl

Telefoonnummer

+22 154 125 4478

Klerkx training & coaching

KLERKX Training & Coaching
Hopvlinder 9 a
4904 ZJ Oosterhout
Tel: 0162 46 68 00
Email: info@klerkx-training.nl

Training  &  Coaching

FOLLOW US